Valmennukset työyhteisöille - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Valmennukset työyhteisöille

Tarjoamme työyhteisöille valmennuksia, joilla saavutetaan entistä tehokkaammat prosessit, sujuvampi vuorovaikutus ja parempi työhyvinvointi. Valmennusten vaikutus näkyy organisaation tehokkuudessa ja tuloksellisuudessa. Muutostilanteisiin räätälöidyt valmennuksemme tukevat työyhteisöjä rakentamaan toimivia ratkaisuja ja auttavat yksittäisiä henkilöitä löytämään uusia urapolkuja.

Työyhteisövalmennukset

Tarvitsetko toimivia ratkaisuja henkilöstösi työhyvinvointiin? Valmennamme työyhteisön toimimaan muuttuvassa ympäristössä ja kohtaamaan sen haasteet. Osaavat valmentajamme auttavat henkilöstöä löytämään toimivan vuorovaikutuksen ja tehostamaan töiden organisointia. Valmennamme myös tulokselliseen perehdyttämiseen ja osaamisen siirtämiseen. Käytössämme on monipuoliset ja testatut menetelmät.

Perehdyttämisvalmennus (esite, pdf)
Mentorointivalmennus (esite, pdf)
Innostava kouluttaja (esite, pdf)

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus tukee asiakasta työllistymään, pysymään työssä tai palaamaan työelämään. Kuntoutus voi sisältää esimerkiksi työhönpaluusuunnitelman laatimisen, työkokeilun järjestämisen ja seurannan tai yritystoiminnan perustamiseen liittyvää neuvontaa tai ohjausta. 

Työllistämisen asiantuntijana uravalmentaja ohjaa asiakasta henkilökohtaisesti kuntoutuksen ajan.

Lue lisää ammatillisista kuntoutuspalveluista >