Tarjoa työ- tai harjoittelupaikkaa - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Tarjoa työssäoppimis-, oppisopimus- tai työpaikkaa

Tervetuloa käyttämään Edupolin digitaalista Rekrypalvelua!

Edupoli haluaa yhdistää työnantajat sekä työ- ja työssäoppimispaikkaa hakevat opiskelijat entistä paremmin.

Otamme syksyn 2018 aikana käyttöömme TIITUS- mobiilisovelluksen, jonka avulla yhdistetään työnantajan tarjoama työ- tai työssäoppimispaikka opiskelijan osaamiseen.

Palvelumme avulla työ- sekä työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat, että Edupolin opiskelijat ja työtä hakevat asiakkaamme löytävät toisensa helposti reaaliajassa.

Yritys luo omaa toimintaansa kuvaavan työnantajaprofiilin ja työnhakija tekee omasta osaamisestaan ja persoonastaan kertovan hakijaprofiilin. Palvelu yhdistää profiilien tietojen perusteella toisilleen sopivimmat työn hakijat ja työn tarjoajat.

Sovelluksen avulla voi hakea ja tarjota työ-, työssäoppimis- ja harjoittelupaikkoja, oppisopimustyöpaikkoja ja opiskelijoille sopivia projektitöitä (tulossa).

Palvelu on kumppaneillemme ilmainen. Voit tehdä työnantajaprofiilisi Tiitukseen tämän linkin kautta http://www.tiitus.fi/edupoli/  

Olethan yhteydessä, mikäli tarvitset apua profiilin ja työpaikkailmoituksen luomisessa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Nani Antvuori
0400 361 238
nani.antvuori@edupoli.fi

Marko Sinkkonen
0400 360 274 
marko.sinkkonen@edupoli.fi 

Työssäoppiminen 

Työnantaja saa työssäoppijoista paljon apua, ja hyöty on molemminpuolinen; työtä tekemällä työssäoppijat oppivat ja samalla moni työ tulee heidän avullaan tehdyksi.

Ammattillinen perustutkinto sisältää aina työssäoppimista. Se on tavoitteellista ja ohjattua koulutusta, joka tapahtuu käytännön työtehtävissä. Ennen työssäoppimisjaksoa opiskelijat ovat suorittaneet alan teoriaopintoja ja tehneet käytännön harjoituksia.

Työssäoppimista varten Edupolin ja työpaikan välillä sovitaan kirjallinen koulutussopimus. Sopimuksen edellytyksenä on, että työpaikalta löytyy vastuulliseksi työpaikkaohjaajaksi pätevä työntekijä. 

Oppisopimus perehdyttää ja sitouttaa työntekijän

Oppisopimus on hyvä tapa varmistaa, että työntekijä oppii ja sitoutuu työtehtäviinsä. Oppisopimuksella opiskelu sekä tutkinnon suorittaminen tapahtuvat pääasiallisesti työtä tehden. Työnantaja voi saada palkkatukea työttömän oppisopimuksessa aloittavan työntekijän palkkaamiseen alueen TE-keskuksesta.

Kysy lisää oppisopimuksesta: oppisopimus@edupoli.fi tai p. 0400 360 731

Kesätyöntekijä tai työntekijä

Edupolista voit löytää itsellesi myös hyvän työntekijän, joka on opiskellut ammattia ja ollut oppimassa käytännön työtä työpaikalla. Voit tarjota kesätyöpaikkaa opiskelijalle tai rekrytoida valmistuneen tai valmistumassa olevan opiskelijan.

Mikäli et jostain syystä halua aktivoida kumppaneillemme ilmaista TIITUS -palvelua voit ilmoittaa avoimesta työssäoppimis-, oppisopimus- tai työpaikasta myös sähköpostitse osoitteeseen info@edupoli.fi.