Yrityksille - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kehitä yrityksesi kilpailukykyä

”Koulutuksen ansiosta onnistuin kasvattamaan liikevaihtoani kolmanneksella”, kertoo porvoolainen korutaitelija Heta Salmi. Heta halusi kehittää yritystään kokonaisvaltaisesti ja suoritti Edupolissa järjestetyn tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Miten sinä haluat kehittää yritystäsi? Tarjoamme sinulle useita tapoja yritystoimintasi kehittämiseen.

Osaamista eri tarpeisiin

Edupolissa voit päivittää osaamistasi täsmätarpeeseen esim. taloushallinnon, juridiikan, myynnin, ICT:n tai tuotteistamisen avulla. Meiltä löydät myös pidempikestoisia kehittämisohjelmia, joissa on usein mahdollisuus tutkinnon suorittamiseen. Voit suorittaa esim. yrittäjän ammattitutkinnon, myynnin ammattitutkinnon tai markkinointiviestinnän ammattitutkinnon. Meiltä saat myös itsellesi tai työntekijällesi työelämässä tarvittavan passin tai kortin kuten työturvallisuuskortin, anniskelu- tai hygieniapassin.

Autamme sinua sopivan koulutuksen rahoitusratkaisun löytämisessä oli kyse sitten oman osaamisesi tai työntekijöidesi osaamisen kehittämisestä. Yksi suosittu vaihtoehto on yrittäjän oppisopimus, jonka avulla tutkintoon johtava koulutus on sinulle maksutonta. 

Verkostoidu ja löydä osaajia

Autamme sinua verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa järjestämällä yrittäjille suunnattuja ajankohtaisia tietoiskuja sekä seminaareja. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin hankkeisiin ja projekteihin.

Tarjoa työharjoittelu- tai työssäoppimispaikka opiskelijallemme ja voit löytää uuden hyvän työntekijän yritykseesi. Työssäoppimisjakson aikana pääset tutustumaan harjoittelijaan ja perehdyttämään hänet työtehtävään ja yritykseesi. Hyvä työntekijä voi löytyä myös meiltä jo valmistuneiden opiskelijoiden joukosta.

Miten pääset alkuun?

Jos tiedät mitä haluat kehittää, voit etsiä sopivan koulutuksen koulutushakumme avulla. Autamme myös mielellämme maksutta kaikissa koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Tykkää meistä Facebookissa tai seuraa Twitterissä, jolloin saat helposti tietoa eri koulutuksistamme.

Ota yhteyttä – kehitä yrityksesi kilpailukykyä!

Työelämän kehittäminen:

Eija Lenkkeri, asiakaspäällikkö
040 776 8728, eija.lenkkeri@edupoli.fi

Marko Sinkkonen, asiakaspäällikkö
0400 360 274, marko.sinkkonen@edupoli.fi

Pirjo Peltonen, asiakaspäällikkö
0400 201 638, pirjo.peltonen@edupoli.fi

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.