Opiskelijoille - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Opiskelu Edupolissa

Edupolin koulutustarjonta on suunniteltu aikuisille oppijoille. Tarjoamme sinulle monipuolista aikuiskoulutusta sekä neuvontaa ja ohjausta opintoihisi liittyvissä asioissa.

Edupolissa opiskelet joustavasti käytännönläheisissä koulutuksissa. Opiskelu ja työ tukevat toisiaan. Oppimistapoja on erilaisia: voit opiskella koulutuksesta riippuen toimipisteessämme, verkossa tai työpaikallasi.

Opintojesi lähtökohtana on aina sinun tilanteesi ja tarpeesi. Voit hyödyntää opinnoissasi jo olemassa olevaa osaamistasi, eli opiskelet henkilökohtaisen suunnitelman mukaan vain niitä asioita, joita et vielä hallitse. Tavoitettasi kohti etenet kouluttajasi tuella. Hän on Edupolissa sinua varten ja häneltä saat neuvoja, tukea ja ohjausta opiskelusi eri vaiheissa.

Tutustu alla olevista linkeistä usein kysyttyihin kysymyksiin, eri koulutusmuotoihin, opintojen rahoitukseen ja palveluihimme opiskelijoille.

Tietoa eri koulutusmuodoista

Edupolissa voit opiskella omaehtoisessa, työvoima- tai oppisopimuskoulutuksessa.

Lue lisää

Miten rahoitan opintoni?

Mistä saan tukea opintoihini? Voinko opiskella työvoimaetuudella omaehtoisessa koulutuksessa? Vastaukset kysymyksiin löytyvät täältä.

Lue lisää

Usein kysyttäjä kysymyksiä Edupolissa opiskelusta

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lue lisää

Monipuolisia palveluita opiskelijalle

Täältä saat tietoa oheispalveluistamme opiskelijoille.

Lue lisää

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.