Edupoli organisaationa - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Edupoli organisaationa

Edupoli järjestää nuorten ja aikuisten ammatillista koulutusta. Elinkeinoelämän palvelusta alkanut ammatillinen koulutus on saavuttanut huikean mittaluokan, ja Edupoli on merkittävä nuorten ammatillinen kouluttaja ja yksi Suomen suurimmista aikuiskouluttajista. Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä on perustettu vuonna 1958 kouluttamaan alueelle osaavia ammattilaisia ja varmistamaan muun muassa osaavan työvoiman saanti Porvoon Kilpilahden teollisuusalueelle.

Tänä päivänä Edupolilla on Porvoon lisäksi toimipisteet Askolassa, Helsingissä, Keravalla, Loviisassa ja Vantaalla. Opiskelijoita on vuosittain reilu 10 000. Edupolin koulutustarjonta kattaa parikymmentä koulutusalaa, ja tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 työelämän tutkintoa.

Toiminnan volyymin kasvusta huolimatta on toiminnan tarkoitus pysynyt vuosien varrella lähes muuttumattomana: Koulutamme osaava työvoimaa elinkeinoelämän tarpeisiin.

Edupolin omistus ja hallinto

Edupolin omistaa Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Koulutuskuntayhtymässä on 9 omistajajäsenkuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Orimattila, Pornainen, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Edupoli järjestää nuorten ja aikuisten ammatillista koulutusta. Koulutuskuntayhtymään kuuluu myös oppisopimuspalvelut, joka järjestää oppisopimusmuotoista koulutusta, sekä Edupoli Oy joka järjestää kilpailuneutraliteetin alaisuuteen kuuluvaa koulutusta.

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän toimintaa johtaa yhtymähallitus. Kuntayhtymän toiminnassa noudatetaan sitä koskevia lakeja, asetuksia sekä kuntayhtymän perussopimusta ja muita sääntöjä.

Toiminnan periaatteet ja arvot

Edupolin toimintaa ohjaavat toiminta-ajatus, visio ja arvot.

Toiminta-ajatus
Luomme kilpailukykyisen osaamisen asiakkaillemme.

Visio
Menestyvä ja ennakoiva osaamisen kehittäjä

Arvot

  • asiakaskeskeisyys ja kumppanuus
  • uudistumiskyky
  • luotettavuus

Laatusertifioitu organisaatio

Haluamme varmistaa, että saat urakehitystäsi varten parhaan mahdollisen osaamisen. Siksi kehitämme ja arvioimme jatkuvasti Edupolin johtamista, toimintaa ja toimintajärjestelmiä strategisen suunnitteluprosessin sekä Inspectan tekemien toimintajärjestelmän auditointien avulla.  Työskentelymme toimintamme kehittämisen eteen näkyy sinulle toimintamme laadussa.

Edupolin toimintajärjestelmä sertifioitiin vuonna 1996 ensimmäisenä aikuiskoulutuskeskuksena ISO 9001 laadunhallintajärjestelmästandardin mukaisesti. Sen lisäksi Edupolilla on ollut vuodesta 2001 lähtien ISO 14001 ympäristöjärjestelmäsertifikaatti.

Haluamme johtaa onnistumista, jossa työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat keskeiset tekijät. Vuoden 2012 lopulla Edupoli sai OHSAS 18001 sertifikaatin, jonka avulla varmistamme, että työterveys ja turvallisuus ovat aina osana arkipäivän johtamista ja toimintaa. 

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.