Opiskelija-asuntola - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Opiskelija-asuntolat

Edupolin opiskelijoille on varattu asuntolapaikkoja kahdesta asuntolasta, jotka sijaitsevat Askolan Monninkylässä ja Porvoon Perämiehentiellä. Asuntolat sijaitsevat lähellä Askolan ja Perämiehentien toimipisteitä. Koska asuntoja on rajoitetusti, etusijalla asuntojen jaossa ovat opiskelijat, joilla ei pitkän tai muutoin vaikean koulumatkan takia ole käytännön mahdollisuuksia kulkea päivittäin kotoa kouluun. Tutustu myös Porvoon, Askolan ja Loviisan kaupunkien tarjoamiin vuokra-asuntoihin.

Opiskelija-asunnon hakeminen
Asuntolahakemukset löydät sivun oikeasta laidasta. Monninkylän asuntolahakemus toimitetaan Edupolin Perämiehentien toimipisteeseen, tarkemman palautusosoitteen löydät asuntola-hakemuksesta. Perämiehentien soluasuntojen hakemukset toimitetaan OP-Isännöintikeskukselle osoitteeseen

POAS-soluasunnot
Lundinkatu 9
06100 PORVOO

Lisätietoja OP-isännöintikeskuksen soluasunnoista voit kysyä numerosta 010-256 3185. Molempiin opiskelija-asuntoloihin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä myös Edupolin opintotoimistoon tai asuntoloiden yhteyshenkilöihin.

Tietoa asuntoloista

Monninkylän asuntola
Monninkylän 50-paikkaisessa asuntolassa asukasvalinnassa etusijalla ovat pitkämatkalaiset alle 18-vuotiaat. Asumisoikeus myönnetään lukuvuodeksi kerrallaan. Asuntola on opiskelijoiden käytettävissä maanantaista perjantaihin, viikonlopuiksi ja loma-ajoiksi opiskelijat matkustavat kotipaikkakunnalle. Viikonloppumatkat eivät  kuulu matkakorvausten piiriin.

Huoneet ovat 1-hengen huoneita. Asuminen asuntolassa on maksutonta, mutta ennen muuttoa peritään 100 euron vakuusmaksu. Lisätietoja saa opintotoimistosta 0400 360 794  ja kuraattori Anne Lehtiseltä p. 040 5531 579.

Perämiehentien asunnot

Perämiehentie 2:ssa sijaitsevat Porvoon opiskelija asunnot Oy:n (POAS) omistamat opiskelija-asunnot ovat 2-3 hengen soluasuntoja, jossa jokaisella on oman huoneen lisäksi osuus yhteiseen keittiöön ja kylpyhuoneeseen.

Huoneistot ovat kalustettuja eikä kalusteita saa siirtää. Vuokra vaihtelee huoneen koon mukaan (neliövuokra on nyt 11,50 e/kk) ja lisäksi peritään vesi-, sähkö- ja kalustekorvausta 40 e/kk. Vakuusmaksu on 500 euroa, joka on suoritettava ennen saapumista. Avain luovutetaan vakuusmaksun kuittia vastaan.

Autopaikkavuokra (tolppapaikat) on 10,00 €/kk. Paikan voi varata kiinteistösihteeriltä ja maksetaan vuokran yhteydessä.

Saunan ja pesutuvan käyttö on ilmaista.

Lisätietoja Perämiehentien soluasunnoista antaa Edupolin kuraattori Anne Lehtinen p. 040 5531 579.