Turvallisuusvalvoja - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Turvallisuusvalvoja

Turvallisuusvalvojan tutkinto antaa perusvalmiudet työskennellä monipuolisissa turva-alan tehtävissä kuten esimerkiksi vartijana, arvokuljettajana, turvalaiteasentajana, turvallisuussuunnittelijana, turvatarkastajana tai järjestyksenvalvojana. Työpaikkoja on niin turvallisuusalan yrityksissä, teollisuuden turvallisuusvalvonnassa kuin valtion ja kuntien palveluksissakin.

Opintojen aikana opit tekemään riskiarviointeja ja turvallisuussuunnitelmia sekä hyödyntämään teknisiä laitteita ja välineitä kuten valvontajärjestelmiä työssäsi. Perehdyt myös esimerkiksi ennalta ehkäisevään toimintaan, voimankäyttöön ja pelastustoimintaan.

Turvallisuusvalvoja tarvitsee työssään asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Hän on myös oma-aloitteinen, kekseliäs ja fyysisesti riittävän hyväkuntoinen. Turvallisuusvalvojalta odotetaan myös rikosoikeudellisesti nuhteetonta taustaa.

Yhteiskunnan monimutkaistuminen ja ympäristön häiriötekijät lisäävät turva-alan palvelujen tarvetta. Alan työpaikkojen määrä on ollut rajussa kasvussa viime vuosina. Opintoja on myös mahdollista jatkaa eteenpäin, jolloin tutkinto antaa hyvän pohjakoulutuksen turva- ja pelastusalalle.

Jatkuva haku

Koulutukseen voi hakea tällä hetkellä jakuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa voivat hakea myös ne, joilla on aikaisemmin suoritettu ammatillinen perustutkinto, muu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Haku tehdään suoraan Edupoliin. Hakulomakkeen löydät täältä. Palauta täytetty hakemus ja kopiot aikaisemmista tutkintodistuksista Edupolin Perämiehentien opintotoimistoon sähköpostitse tai postitse. 

Opintotoimisto
Perämiehentie 6
06100 Porvoo
opintotoimisto@edupoli.fi 
puh. 0400 360 794

Hakijalle