Kokki - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kokki

Kokki valmistaa maukkaita lounas-, à la carte- ja tilausruokia sekä leivonnaisia erilaisista raaka-aineista. Hän huolehtii myös keittiön omavalvonnasta, raaka-aineiden varastoinnista ja puhtaanapidosta. Työtehtäviin voi kuulua myös asiakaspalvelua, ruokalistojen suunnittelua ja ruokaohjeiden muuntelua asiasryhmän tarpeiden mukaisesti.

Kokin työpaikkoja ovat hotellit, ravintolat, henkilöstöravintolat, kahvilat, pikaruokapaikat, juhla- ja pitopalveluyritykset sekä matkustaja- ja rahtialukset. Töissä ollaan usein iltaisin ja viikonloppuisin. Alalla on hyvä työllisyystilanne.

Kokin ammatissa on eduksi luovuus, esteettinen silmä ja kädentaidot. Kokki omaa hyvät ryhmätyötaidot, mutta selviytyy myös itsenäisesti nopeasti muuttuvista tilanteista. Työ edellyttää riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Koska työympäristöt ovat usein kansainvälisiä ja ulkomailla työskentely on suosittua, on englannin kielen taidosta hyötyä. Omaa kielitaitoaan voi kehittää opintojen aikana esimerkiksi tekemällä työssäoppimisjakson ulkomailla.

Jatkuva haku

Koulutukseen voi hakea tällä hetkellä jakuvassa haussa.

Jatkuvassa haussa voivat hakea myös ne, joilla on aikaisemmin suoritettu ammatillinen perustutkinto, muu ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto.

Haku tehdään suoraan Edupoliin. Hakulomakkeen löydät täältä. Palauta täytetty hakemus ja kopiot aikaisemmista tutkintodistuksista Edupolin Perämiehentien opintotoimistoon sähköpostitse tai postitse. 

Opintotoimisto
Perämiehentie 6
06100 Porvoo
opintotoimisto@edupoli.fi 
puh. 0400 360 794

Hakijalle