Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Aulapalveluhenkilö

Virastomestarin ammattitutkinto

Virastomestarin ammattitutkinto

Aulapalvelun ja virastomestarin monipuolisessa työnkuvassa korostuvat laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu, nopea reagointi yllättäviinkin tilanteisiin sekä kärsivällinen työote. Aulapalvelussa annetaan hyvä ensivaikutelma ja aulapalvelun ammattilainen huolehtii siitä, että ensivaikutelma myös pitää. Aulapalvelijoiden ja virastomestareiden työtilanne on hyvä ja työajat seuraavat pääsääntöisesti virastojen aukioloaikoja. Edupolissa on koulutettu jo pitkään alan ammattilaisia. Hae koulutukseen ja hanki itsellesi ammatti, jossa olet ihmisten kanssa tekemisissä.
Kenelle?

Aulapalveluhenkilönä voit työskennellä yritysten ja virastojen aulapalvelupisteissä, terveydenhuollon palvelupisteissä sekä oppilaitoksissa. Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksen edellytys on, että sinulla on vähintään 25 viikkotyötuntia ja työtehtäväsi soveltuvat tutkinnon tavoitteisiin. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Oppisopimuskoulutus sopii hyvin myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutuksessa saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Sinulta edellytetään myös riittävää suomenkielentaitoa.


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus ja tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Koulutuksen sisältöjä ovat mm:

Vastaanottohenkilön toimenkuva ja toimintaympäristö

Asiakaspalvelun englanti ja ruotsi

Kokouspalvelut

Kokoustilojen audiovisuaalisten ja tietoteknisten laitteiden käyttö

Vastaanoton ja aulan turvallisuus

Aulapalvelut

Vartijan koulutus

Toimiston tukipalvelut

Asiakasyhteistyö

 

 


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen sekä luentoja ja oppimistehtäviä sekä ohjattua etäopiskelua joka tapahtuu Edupolin sähköisen oppimisympäristön kautta. Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Ensisijaisesti opiskelupaikkana on Edupolin Vantaan toimipiste, mutta muutamia päiviä suoritetaan Helsingin toimipisteessä (Virnatie 5A, Tikkurila ja Lämmittäjänkatu 2 A, Herttoniemi). Lähiopinto- ja ohjauspäiviä on noin 10-20 riippuen siitä, millaisia valinnaisia osia opintoihisi valitset. Lähipäivät pidetään arkisin klo 9.00 - 15.00 ja niitä on noin 1-2 päivää kuukaudessa riippuen opiskeluajastasi. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Oppikirjoja ei varsinaisesti käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu kouluttajan jakamasta materiaalista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Tutkintotilaisuudet suoritetaan koulutuksen edetessä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osaamisesi osoitat aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi, jolloin kirjallisia kokeita ja tenttejä ei ole.

Opinnoista saat opintorekisteriotteen, jossa näkyvät kaikki suoritetut opinnot. Oppisopimuksesta saat oppisopimustodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi saat myös tutkintotodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Aloitat opiskelun silloin kun se on sinulle mahdollista, non-stop mallilla. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Opiskelijalla täytyy olla työpaikka tutkinnon suorittamisen ehtona oppisopimuksella.

Hakijoilta edellytetään sujuva suomen kielen taito (B 2.1).

Koulutuksen tiedot

Seuraava koulutus alkaa : 07.11.2018

Viimeinen hakupäivä 26.10.2018

Vantaa Virnatie 5 A

oppisopimuskoulutus

   Print

Hae koulutukseen