suomi
Merkonomiksi liikunta- ja hyvinvointialan painotuksella

Työskenteletkö urheiluseuran palveluksessa tai kenties hyvinvointialalla? Kuuluvatko jäsenhankinta, rekisterin ylläpito, viestintä, seuran kannattavuus, raportointi ja yritysyhteistyö sinun tehtävänkuvaasi, mutta aika ja osaaminen ei tunnu riittävän kaikkeen? Liikunta- ja hyvinvointialan merkonomikoulutuksessa opit ymmärtämään paremmin bisnestä seuratyön takana ja perehdyt markkinoinnin suunnitteluun, yritysyhteistyöhön, myyntityöhön ja taloushallintoon. Koulutus sisältää erityisesti urheilu- ja liikunta-aloilla työskenteleville räätälöityjä opintoja, joiden avulla syvennät osaamistasi.

Nosta seurasi tuloksellisuus ja kannattavuus maksimiin ja turvaa samalla seuran laadukas toiminta myös jatkossa! Nyt on sinun pelivuorosi!
Kenelle?

Jos työskentelet urheiluseurassa ja haluat kehittää osaamistasi, tämä koulutus on juuri sinun tarpeitasi varten suunniteltu. Oli painotuksesi sitten enemmän seuran asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen puolella, meillä on tarjolla sopiva polku osaamisesi kehittämiseen. Koulutuksen myötä seuran eri toimintojen hoitaminen sujuu sinulta entistä ammattitaitoisemmin.

Koulutukseen osallistuvalta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksen edellytys on, että sinulla on vähintään 25 viikkotyötuntia ja työtehtäväsi soveltuvat tutkinnon tavoitteisiin. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta lukuun ottamatta 58 € tutkintomaksua. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Oppisopimuskoulutus sopii hyvin myös yrittäjälle. Oppisopimuskoulutuksessa saat työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tervetuloa opiskelemaan Liiketalouden perustutkintoa sporttipainotuksella!


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus, jonka laajuus on 180 opintopistettä. Opetus- ja tutkintokieli on suomi.

Valitse oman työnkuvasi perusteella jompikumpi seuraavista osaamisaloista:

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala

Toimisto- ja talouspalvelun osaamisala


Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä tärkeimpänä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopetusta on arkipäivisin noin 1-2 kertaa kuukaudessa klo 9 – 16. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Mikäli sinulla on jo työkokemusta ja pääset työssäsi tekemään laajasti eri tehtäviä, opintoaikasi on lyhyempi. Oppikirjoja ei varsinaisesti käytetä, sillä pääosa oppimateriaalista koostuu kouluttajan jakamasta materiaalista.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan opiskelijan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Tutkintotilaisuudet suoritetaan koulutuksen edetessä. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osaamisesi osoitat aidoissa työelämän tilanteissa omalla työpaikallasi, jolloin kirjallisia kokeita ja tenttejä ei ole.

Opinnoista saat opintorekisteriotteen, jossa näkyvät kaikki suoritetut opinnot. Oppisopimuksesta saat oppisopimustodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi saat myös tutkintotodistuksen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on jatko-opintokelpoisuus sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun.


Koulutukseen hakeminen

Jätä hakemus koulutukseen heti. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakijaan kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, tai hakuajan umpeuduttua. Koulutuksen aloittaminen suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Hakijoilta edellytetään sujuva suomen kielen taito (B 2.1).

 

Koulutuksen tiedot

Seuraava koulutus alkaa: 15.11.2017

Viimeinen hakupäivä: 31.10.2017

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

oppisopimuskoulutus

Koulutus on maksuton.

Tutkintomaksu 58 EUR

   Tulosta

Hae koulutukseen