Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi
Lähiesimiestyön ammattitutkinnon kuva

Kasvata osaamistasi lähiesimiehen tehtävissä! Osaava, ammattitaitoinen lähiesimies tuo varmuutta ja tehokkuutta tiimin työhön, luo selkeät ja turvalliset puitteet työnteolle. Koulutuksesta saat perustietoja esimiestyön eri osa-alueista sekä työkaluja lähiesimiestyön alasta riippumattomiin haasteisiin. Kehity esimiestyön osaajaksi, pätevöidy esimiestehtävässä!
Kenelle?

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii sinulle, joka toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Olet esimies tai siirtymässä esimiestehtäviin. Haluat kehittyä lähiesimiehenä ja kehittää omaa vastuualuettasi ja sen toimintaa.


Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Etenet omaan tahtiisi ajasta ja paikasta riippumatta.

Hyvät itsensä johtamisen, priorisoinnin ja ajanhallinnan taidot ovat tässä opiskelumuodossa tärkeät. Edupolin puolelta sinua koulutuksen edetessä ohjaa oma vastuukouluttaja. Työpaikaltasi tarvitset mukaan vähintään yhden henkilön, joka toimii sparraajanasi ja arvioi osaamistasi. Esimiestyön tutkinnoissa tämä henkilö lähtökohtaisesti joko toimii tai on toiminut esimiesroolissa.

Luonnollisesti tarvitset myös verkko-opintoihin soveltuvat välineet sekä verkkomuotoiseen opiskeluun tarvittavat perustaidot.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon osat ovat:

Pakollinen osa:

  • Lähiesimiehenä toimiminen

Valinnaiset osat (valitset kaksi nykyiseen työtehtävääsi sopivaa vaihtoehtoa)

  • Asiakassuhteiden hoito
  • Toiminnan kannattavuus
  • Henkilöstötyö
  • Kehittämissuunnitelma

Koulutukseen hakeminen

Tärkein valintakriteeri on nykyinen työtehtäväsi. Toimit lähiesimiehenä, tiimin, työryhmän tai projektin vetäjänä. Lisäksi sinulta odotetaan aikuisopiskelun luonteesta johtuen kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutuksen tiedot

01.03.2018 - 31.12.2018

Viimeinen hakupäivä 31.12.2018

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Opiskelijamaksu: 845.00 EUR

   Print

Hae koulutukseen