Yrittäjyys ja innovointi - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Yrittäjyys ja innovointi

Haluatko kehittää liiketoimintaasi ja luoda uutta? Edupolin yrittäjyyden ja innovoinnin koulutuksissa saat uutta puhtia yrityksesi toimintaan ja kehität osaamistasi kokeneiden asiantuntijoiden tuella.

Kehitä osaamistasi yrittäjänä tai innovoijana

Yritystoiminta vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja siihen saat konkreettisia keinoja koulutuksistamme. Tuotekehittäjäkoulutuksessa opit rakentamaan uusia palveluja ja tuotteita innovatiivisesti. Yrittäjille suunnatuissa koulutuksissa liiketoimintaa kehitetään jokaisen yrityksen tarpeisiin sopivin keinoin ja kehität osaamistasi mm. sähköisen kaupankäynnin ja some-markkinoinnin osalta. Yritysneuvojan erikoisammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa kehität monipuolisesti taitojasi neuvonta palvelujen tuottajana.

Edupolissa voit kehittää yrittäjyyden ja innovoinnin osaamistasi koulutuspäivillä, joissa käsitellään yritystoiminnan kehittämisen aihealueita, sekä suorittaa sinulle sopivan tutkinnon. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä menestyksekäs opintopolku!

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.