Turvallisuus - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Osaamista kasvavalle alalle

Turvallisuusala kasvaa ja kehittyy, ja kasvun myötä ala tarjoaa työtä monissa erilaisissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä. Alalle pääsy ja työskentely vaativat lakisääteistä koulutusta, jonka pituus ja vaativuustaso riippuvat työtehtävistä. Tarjoamme koulutusta niin alalle aikoville kuin jo alalla työskenteleville ammattilaisille, kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille, esimiehille ja johtajille.

Edupoli järjestää alan johto-, asiantuntija ja esimiestehtävissä toimiville turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintokoulutusta, joka sisältää myös vartioimisliikkeen vastaavan hoitajan pätevyyden.

Vartijana työskenteleville turvallisuusalan ammattitutkinto tuo osaamista ja pätevyyksiä vaativimmissa kohteissa ja tehtävissä toimimiseen. Uutta ammattia hankkivat osallistuvat ammatin perusvaatimukset täyttäviin vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksiin.

Edupoli järjestää säännöllisesti myös kertauskursseja, tulitöiden paloturvallisuuskoulutusta (tulityökortti) sekä työturvallisuuskorttikoulutusta.

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka tarvittaessa konsultoivat yrityksen johtoa ja kouluttavat eri organisaatioiden henkilökuntaa turvallisen työ- ja toimintaympäristön varmistamiseksi.

 

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.