Talous- ja toimistopalvelut - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Talous- ja toimistopalvelut

Edupolin talous- ja toimistopalvelujen koulutuksissa opitaan hallitsemaan organisaation selkärankaa. Osaamisesi avulla palvelu- ja asiantuntijatehtävät hoituvat hyvällä sykkeellä ja joustavasti. Ammattilaisena pääset nauttimaan onnistumisista, tarjoat menestyksen eväät omille sidosryhmillesi ja erinomaista palvelua asiakkaillesi!

Liike-elämän ja julkisten palveluiden laadukas hoitaminen ei synny yksilösuorituksilla. Menestyksen eteen tehdään työtä yhdessä. Talous- ja toimistopalvelujen ammattilaisten avulla asiakkaalle näkyvä toiminta ja yrityksen sisäiset toiminnot muodostavat toimivan palveluketjun ja innostavan työympäristön.

Taloushallinnon osaajaksi

Talouspalvelujen koulutusten ja taloushallinnon ammattitutkinnon avulla voivat kokeneemmat ammattilaiset hakea lisäosaamista tai pätevöityä, erikoistuen muun muassa kirjanpitoon tai palkkahallintoon. Alalle haluaville tai ensimmäistä tutkintoaan suunnitteleville on tarjolla liiketalouden perustutkinto, merkonomi, josta voi valita myös verkkomuotoisen koulutusvaihtoehdon.  

Finanssialan ammattitutkinto soveltuu sinulle, joka työskentelet yrityksen rahoitus-, sijoitus-, vakuutus-, perintä- tai back office– tehtävissä. Koulutus on mahdollinen myös näihin tehtäviin siirtyville, uusille työntekijöille, mikäli työtehtävät tai aikaisemmin hankittu kokemus tukee tutkinnon suorittamista. 

Osaamista toimistoon

Sihteerin tai assistentin työtehtäviin saat eväitä sihteerin ammattitutkinnon avulla. Opit johtamaan omaa työtäsi ja saat työkaluja monipuolisen toimenkuvasi hoitamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä. Jos suoritat ensimmäistä tutkintoasi, tai tehtävänkuvaasi kuuluu sisäisten ja ulkoisten palvelutehtävien lisäksi esimerkiksi talous- ja toimistopalvelujen hoitaminen, voit valita tavoitteeksesi laaja-alaisen liiketalouden perustutkinnon suorittamisen.

Markkinoinnin ja viestinnän, kampanjoiden ja tiedonhankinnan kanssa työskenteleville, tai alan tehtäviin haluaville oikea polku voi löytyä markkinointiviestinnän ammattitutkinnosta. Voit työskennellä oman organisaatiosi tai tiimisi markkinoinnista vastaavana toimijana tai esimiehenä. Koulutus soveltuu myös sinulle, jos olet siirtymässä markkinoinnin tai viestinnän pariin osana omaa nykyistä toimenkuvaasi.

Asiakaspalvelutehtävissä olet organisaatiosi käyntikortti. Vastaat sisäisten palvelutehtävien tai vastaanottotyön lisäksi erilaisista tehtävistä, kuten asiakasyhteistyöstä, kokous- ja palaverijärjestelyistä, kulunvalvonnasta tai turvallisuudesta. Tähän monipuoliseen ammattiin pätevöidyt virastomestarin ammattitutkinnon avulla.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.