Rakentaminen - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Rakentaminen

Haluatko tehdä työtä, jonka lopputulos näkyy ja kestää pitkään? Oletko kiinnostunut rakentamisesta laajasti vai haluatko erityisosaajaksi, kuten muurariksi tai laatoittajaksi? Tule Edupoliin opiskelemaan rakennusalaa!

Kehittyvä ala tarvitsee osaajia

Rakennusala kasvaa ja kehittyy yhtä varmasti kuin ihmiset tarvitsevat koteja ja yritykset sekä yhteisöt toimitiloja. Koulutetuille ammattilaisille tarjoutuu mielekkäitä työtehtäviä ja heitä myös tarvitaan jatkuvasti lisää.

Rakennusalalle sovit, jos teet mielelläsi fyysistä, mutta myös tarkkuutta vaativaa työtä.  Osaat ratkaista haasteet luovasti ja vastuuntuntoisesti. Haluat ehkä seurata koko rakennusprojektin alusta loppuun ja nivoa sen osat paikalleen. Erityisosaajana taas keskityt vain tiettyihin työtehtäviin ja kasvat niissä alasi vahvaksi taitajaksi.

Edupolissa voit opiskella talonrakentajaksi rakennusalan perustutkinnossa. Jos olet jo alan konkari, voit kehittää osaamistasi talonrakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnossa. Lisäksi tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta alan ammattipätevyyksien suorittamiseksi. Järjestämme koulutuksia märkätilojen vedeneristyksistä sekä asbestitöistä.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.