Matkailuala - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Matkailu

Voisiko matkailu olla sinun alasi? Matkailualan työssä olet osa ketjua, jossa erilaisia tuotteita ja palveluja suunnitellaan, järjestetään ja toteutetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Jos nautit vaihtuvista tilanteista ja haluat tuottaa unohtamattomia elämyksiä, hyppää matkailualan sykkeeseen!

Vahvaa osaamista matkailualalle

Matkailualan tehtävissä neuvot ja autat asiakastasi, joka voi olla yksityishenkilö tai yritys. Tunnet kohdemaat ja niiden kulttuurin, osaat antaa lisätietoja ja autat asiakastasi tekemään matkastaan ikimuistoisen. Koulutuksissamme opit toimimaan matkailualan eri tehtävissä ja pääset tutustumaan mielenkiintoisiin toimintaympäristöihin. Opit myymään ja markkinoimaan palveluita asiakaslähtöisesti pyrkien ylittämään asiakkaan odotukset. Olet palveluhenkinen ja joustava tiimipelaaja ja koulutuksistamme saat vahvat eväät työhön matkailualalla.

Edupolin matkailualan koulutuksissa saat tuoretta tietoa matkailusta ja opiskelet joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde matkalle kohti uutta uraa!

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.