Kylmätekniikka - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kylmätekniikka

Kylmäalan työ on monipuolista ja antoisaa. Kasvava ala tarjoaa yhä enemmän työpaikkoja ammattilaisille niin asennuksessa, huollossa kuin suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissäkin.Tule Edupoliin opiskelemaan kasvavan alan ammattilaiseksi!

Monipuolinen ala edellyttää laaja-alaista osaamista

Kylmätekniikka on tärkeää ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta esimerkiksi elintarvikkeiden säilytyksessä ja ilmastoinnin jäähdytyksessä. Lämpöpumpuilla on puolestaan ratkaiseva rooli kiinteistöjen lämmittämisessä ja siten energian säästämisessä. Monipuolisena alana kylmätekniikkaan liittyvät kiinteästi myös sähkö- ja säätötekniikka.

Alan suurin kouluttaja

Tiesitkö, että Edupolilla on kylmätekniikan koulutuksessa Suomen suurimmat resurssit? Kouluttajamme ovat kylmäalan ja -koulutuksen tunnettuja ammattilaisia. Edupolissa käy vuosittain opiskelemassa kylmätekniikan koulutuksissa 450-550 opiskelijaa. Järjestämme päivänmittaisia yrityskohtaisista täsmäkoulutuksia, uusia tekijöitä kylmäalalle työvoimapoliittisena koulutuksena ja oppisopimuskoulutuksena, alle- ja yli 3 kg kylmäkoulutuksia ja vaativaa kylmämestarin erikoisammattitutkintoa.

Ajankohtaista

Yhdessä 1.1.2018 lähtien

Nuorten ja aikuisten koulutus sekä oppisopimuskoulutus yhdistyvät Edupoli-nimen alle 1.1.2018. Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.