Kylmätekniikka - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kylmätekniikka

Kylmäalan työ on monipuolista ja antoisaa. Kasvava ala tarjoaa yhä enemmän työpaikkoja ammattilaisille niin asennuksessa, huollossa kuin suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissäkin.Tule Edupoliin opiskelemaan kasvavan alan ammattilaiseksi!

Monipuolinen ala edellyttää laaja-alaista osaamista

Kylmätekniikka on tärkeää ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta esimerkiksi elintarvikkeiden säilytyksessä ja ilmastoinnin jäähdytyksessä. Lämpöpumpuilla on puolestaan ratkaiseva rooli kiinteistöjen lämmittämisessä ja siten energian säästämisessä. Monipuolisena alana kylmätekniikkaan liittyvät kiinteästi myös sähkö- ja säätötekniikka.

Alan suurin kouluttaja

Tiesitkö, että Edupolilla on kylmätekniikan koulutuksessa Suomen suurimmat resurssit? Kouluttajamme ovat kylmäalan ja -koulutuksen tunnettuja ammattilaisia. Edupolissa käy vuosittain opiskelemassa kylmätekniikan koulutuksissa 450-550 opiskelijaa. Järjestämme päivänmittaisia yrityskohtaisista täsmäkoulutuksia, uusia tekijöitä kylmäalalle työvoimapoliittisena koulutuksena ja oppisopimuskoulutuksena, alle- ja yli 3 kg kylmäkoulutuksia ja vaativaa kylmämestarin erikoisammattitutkintoa.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.