Kiinteistöpalvelut ja talotekniikka - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kiinteistöpalvelut ja talotekniikka

Oletko kiinnostunut tekniikasta, jota tarvitaan erilaisissa kiinteistöissä? Kiinteistöalalla olet vaihtelevan ja monipuolisen työn alalla, jossa uusia osaajia etsitään jatkuvasti.

Kehittyvä ala tarvitsee monipuolisia osaajia

Nykyaikainen kiinteistö ja sen käyttäjät tarvitsevat monenlaista tekniikkaa: erilaisia teknisiä palveluja, järjestelmiä, laitteita. Niitä tarvitaan muun muassa ilman, veden, lämmön ja energian välittämiseen. 

Talotekniikkaa tarvitaan kaikenlaisissa kiinteistöissä. Asuintalot, julkiset rakennukset, teollisuuskiinteistöt, uudisrakennukset ja saneerattavat rakennukset ovat keskeisiä kohteita, joissa voit työskennellä. Työt ovat vaihtelevia, monipuolisia ja kiinnostavia, eikä tekeminen lopu kesken.

Kiinteistö- ja talotekniikka-alan opinnot Edupolissa sisältävät erityisesti kiinteistöjen hoitoa ja huoltoa sekä lämmönjako- ja käyttövesitekniikkaan perehtymistä. Valmistuttuasi voit toimia kiinteistönhoitajana, alan esimiehenä tai putkiasentajana.

Ajankohtaista

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli ja Kisakeskus aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan kumppanin koulutustarjonnasta.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.