Kauppa, myynti ja logistiikka - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kauppa, myynti ja logistiikka

Kiinnostaako kaupanteko? Jos osaat kuunnella sekä palvella asiakasta, olet sosiaalinen ja kiinnostunut ihmisistä, voisit viihtyä kaupan ja myynnin alan erilaisissa töissä. Vai kiinnostaako sinua kenties olla vastuussa siitä, että asiakas saa oikean tuotteen oikeaan aikaan? Silloin logistiikan tehtävät voivat olla sinua varten.

Kaupan ala työllistää monipuolisesti

Kaupan ala kasvaa jatkuvasti ja työllistää samalla lisää uusia ammattilaisia. Esimerkiksi asiakaspalvelu, myynti, ostaminen, markkinointi, esimies- sekä johtotehtävät ja hallinnolliset työt odottavat osaajia.

Edupolin monipuolisesta kaupan ja myynnin koulutustarjonnasta saat kaupan alan eri tehtävissä tarvittavan osaamisen. Koulutuksia löytyy sekä työuraansa kaupan alalla aloitteleville että alan kokeneille konkareille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan.

Kouluttaudu logistiikka-alalle

Logistiikan ja materiaalihallinnon työtehtävissä vastaat tilauksista, varastonhallinnasta, jakeluketjusta tai kuljetuksista.

Logistiikan perustutkinnosta saat varastonhoitajan työssä tarvittavan osaamisen. Jos työskentelet jo logistiikkakoordinaattorina, liikenteenhoitajana, ostajana tai muussa logistiikka-alan tehtävässä, voi kehittää osaamistasi viestinvälitys- ja logistiikkapalvelujen ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.