Johtaminen ja esimiestyö - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Johtaminen ja esimiestyö

Edupolin johtamisen ja esimiestyön koulutuksissa opitaan johtamaan onnistumista. Jokainen ihminen kaipaa työssä onnistumisen tunnetta. Sen avulla jaksetaan ponnistella tavoitteiden saavuttamiseksi.

Johda onnistumista

Onnistumisen johtaminen edellyttää strategialähtöistä johdonmukaista ja tavoitteellista johtamista. Johtajan on osattava motivoida työntekijät saavuttamaan tavoitteet. Motivointi edellyttää kykyä ymmärtää toista ihmistä ja tarttua asioihin ratkaisukeskeisesti. Onnistumisen johtamisessa keskeisiä taitoja ovat myös esimiehen viestintä- ja vuorovaikutustaidot, joiden osaamista kehitetään koulutuksissamme. Tule oppimaan onnistumisen johtamista, jonka avulla viet vastuualueesi haluttuun tavoitteeseen!

Edupolissa voit kehittää johtamis- ja esimiestaitoja koulutuspäivillä, joissa käsitellään eri johtamisen aihealueita, sekä suorittaa johtamisalan tutkinnon. Alakohtaiset työnjohdolliset tutkinnot löydät eri alojen yhteydestä.

 

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.