Ict - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

ICT

Haluatko ICT-alan ammattilaiseksi? Edupolin tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutuksista saat hyvän osaamisperustan työskennellä alan erilaisissa tehtävissä. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa syvennät ja kehität osaamistasi alan asiantuntijaksi.

Tulevaisuuden alalla tarvitaan osaajia

Tieto- ja viestintätekniikka on kiinteä osa työtä ja vapaa-aikaa. Ohjelmien, sähköisten palveluiden ja tietojärjestelmien ymmärtäminen tehostaa työskentelyä ja antaa eväät ICT-osaamista vaativiin ylläpito- ja tukitehtäviin. Palveluiden ja järjestelmien toiminnan tunteminen pintaa syvemmältä avaa tien kehittyä asiantuntijaksi uusien teknologioiden hyödyntäjänä.

ICT-alan osaajia tarvitaan kaikkialla, ei pelkästään alan yrityksissä. Sähköinen viestintä ja palvelut ovat arkea kampaamoista, julkishallintoon ja kansainvälisiin yrityksiin. Tieto- ja viestintätekniikan sekä tieto- ja tietoliikennetekniikan erityisosaajien taidoille on lisäksi käyttöä muun muassa ohjelmistoyrityksissä, tietojenkäsittely-, tietokanta- tai tietoverkkopalveluita tarjoavissa yrityksissä, tietoliikenneoperaattoreilla, elektroniikkateollisuudessa, konsultointiyrityksissä sekä alan tukku- ja vähittäiskaupassa.

Koulutuspalveluja yrityksille

Tarjoamme palveluita myös yrityksille. Kehitämme henkilöstön ICT-osaamista koulutuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja konsultoinnin avulla. Kuulumme Microsoftin IT-Akatemiaan, joka takaa meille uusimman tiedon käyttöjärjestelmissä, toimisto-ohjelmissa sekä palvelinteknologioissa. Koulutuksessa hyödynnämme muun muassa erilaisia verkkotyöskentelyn välineitä.

Ajankohtaista

Edupoli ja Urheiluopisto Kisakeskus yhteistyöhön

Edupoli ja Kisakeskus aloittavat yhteistyön, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan kumppanin koulutustarjonnasta.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.