Ict - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

ICT

Haluatko ICT-alan ammattilaiseksi? Edupolin tieto- ja tietoliikennetekniikan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutuksista saat hyvän osaamisperustan työskennellä alan erilaisissa tehtävissä. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa syvennät ja kehität osaamistasi alan asiantuntijaksi.

Tulevaisuuden alalla tarvitaan osaajia

Tieto- ja viestintätekniikka on kiinteä osa työtä ja vapaa-aikaa. Ohjelmien, sähköisten palveluiden ja tietojärjestelmien ymmärtäminen tehostaa työskentelyä ja antaa eväät ICT-osaamista vaativiin ylläpito- ja tukitehtäviin. Palveluiden ja järjestelmien toiminnan tunteminen pintaa syvemmältä avaa tien kehittyä asiantuntijaksi uusien teknologioiden hyödyntäjänä.

ICT-alan osaajia tarvitaan kaikkialla, ei pelkästään alan yrityksissä. Sähköinen viestintä ja palvelut ovat arkea kampaamoista, julkishallintoon ja kansainvälisiin yrityksiin. Tieto- ja viestintätekniikan sekä tieto- ja tietoliikennetekniikan erityisosaajien taidoille on lisäksi käyttöä muun muassa ohjelmistoyrityksissä, tietojenkäsittely-, tietokanta- tai tietoverkkopalveluita tarjoavissa yrityksissä, tietoliikenneoperaattoreilla, elektroniikkateollisuudessa, konsultointiyrityksissä sekä alan tukku- ja vähittäiskaupassa.

Koulutuspalveluja yrityksille

Tarjoamme palveluita myös yrityksille. Kehitämme henkilöstön ICT-osaamista koulutuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja konsultoinnin avulla. Kuulumme Microsoftin IT-Akatemiaan, joka takaa meille uusimman tiedon käyttöjärjestelmissä, toimisto-ohjelmissa sekä palvelinteknologioissa. Koulutuksessa hyödynnämme muun muassa erilaisia verkkotyöskentelyn välineitä.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.