Kokki - hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Edupoli
suomi

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto - Kokki

Kokkina ruoka on sinulle intohimo. Osaamisesi ytimessä on kyky valmistaa maukkaita, ravitsevia ja terveellisiä aterioita.

Tutkinnon suoritettuasi osaat ottaa huomioon erityisruokavalioasiakkaat ja valmistaa heille sopivaa ruokaa. Työskentelet oma-aloitteisesti sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti erilaisissa tilanteissa. Vastuullisuus työssäsi näkyy muun muassa hygieniaosaamisessa, laatutietoisuudessa ja ottamalla huomioon kannattavuuden ja tuloksellisuuden. Työpaikkanasi voi olla kahvila, ravintola, catering-yritys, henkilöstöravintola, lasti- tai matkustajalaiva tai jokin suurkeittiö, jossa valmistat erilaisia aterioita ja ateriakokonaisuuksia.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa sinulle laajan osaamisen alan perustehtäviin.

Edupolissa voit opiskella alan ammattilaisten ja eri alojen asiantuntijoiden ohjauksessa.

Tutkinnon osat

Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta osasta:

  • Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Lounasruokien valmistus
  • Annosruokien valmistus

Lisäksi valitaan valinnaisista tutkinnon osista:

  • Ála carte- ruoanvalmistus
  • Kahvilapalvelut
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
  • Pikaruokapalvelut
  • Suurkeittiön ruokatuotanto
  • Tilaus- ja juhlaruokien valmistus

Ajankohtaista

Yhdessä 1.1.2018 lähtien

Nuorten ja aikuisten koulutus sekä oppisopimuskoulutus yhdistyvät Edupoli-nimen alle 1.1.2018. Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.