Catering-ala - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Catering-ala

Onko keittiö lempipaikkasi? Onko ruoka mielestäsi paljon muutakin kuin vain vatsan täytettä? Rakastatko ateriakokonaisuuksien ja tarjoilujen suunnittelua sekä juhlien järjestämistä? Jos vastasit kyllä, catering on oikea ala sinulle.

Kehittyvä palveluala

Ruokailu kodin ulkopuolella ja ammattimaisten palvelujen käyttö esimerkiksi juhlatilaisuuksissa ovat kasvussa. Palveluilta myös odotetaan yhä enemmän uusiutumiskykyä, yllätyksellisyyttä ja elämyksiä. Opiskeltuasi catering-alaa hallitset muutakin kuin ruoanvalmistuksen: tiedät esimerkiksi hygienian ja ravitsemuksen merkityksen ja osaat työskennellä asiakaslähtöisesti.

Toimiva ruokapalvelu koostuu useista tehtävistä

Catering-alaan kuuluvat muun muassa ruoanvalmistusta, tarjoilua, erityisruokavalioaterioiden suunnittelu ja valmistus, tarjoilu, asiakaspalvelu, esimiestehtävät ja ruoanvalmistus. Alan tutkinnon suoritettuasi voit toimia esimerkiksi tarjoilijana, kokkina, dieettikokkina tai alan esimiehenä. Oikein valmentautuneena ammattilaisena et pelkää tarttua vaativampiinkaan tehtäviin.

Ajankohtaista

Edupolille SM-kultaa ja pronssia Taitaja-kisoissa

Edupolista oli finaalissa mukana kolme kilpailijaa. Kaarle Paananen voitti SM-kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa ja Kaarle Paananen pronssia kirvestöissä.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.