Kehitä henkilöstöäsi - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Kehitä henkilöstöäsi

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksen ja työyhteisön menestyksen edellytys. Kun henkilöstösi osaa hommansa, asiat tehdään kerralla oikein. Säästyy aikaa ja rahaa, ja tulosta syntyy. Vahvistamalla henkilöstösi osaamista varmistat sen, että organisaatiosi pääsee tavoitteisiinsa ja viivan alle jää enemmän.

KOULUTUSHAKU

Koulutuksella tuloksiin

Henkilöstön osaamisen kehittäminen kulkee käsi kädessä kilpailukyvyn, tuloksen tekemisen, mutta myös työhyvinvoinnin ja työssä viihtymisen kanssa. Me Edupolissa ajattelemme, että koulutus on kasvun mahdollisuus.

Edupoli on kumppanisi, kun henkilöstösi osaamista pitää päivittää tai organisaatiossa tarvitaan uutta osaamista tai uusia osaajia. Toteutamme koulutuksen tilauksesta tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Monialainen osaamisemme tarjoaa ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Näin autamme sinua ja yritystäsi menestymään.

Asiantuntijamme ovat apunasi myös silloin, kun tarvitset konsultoivaa tukea henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Autamme myös koulutuksen rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue myös koulutuspalveluistamme yrittäjille >

Tutustu valmennuksiimme työyhteisöille >

Ota yhteyttä

Mikko Kivekäs, Asiakkuusjohtaja

040 555 8131

Mikko.Kivekas@edupoli.fi

Pirjo Peltonen, Asiakaspäällikkö

0400 201 638

Pirjo.Peltonen@edupoli.fi

Muutosturva

Onko organisaatiosi muutostilanteessa, jossa henkilöstöä joudutaan vähentämään? Muutosturva auttaa irtisanottavia henkilöitä löytämään väylän kohti uutta työtä ja uraa.

Ajankohtaista

Yhdessä 1.1.2018 lähtien

Nuorten ja aikuisten koulutus sekä oppisopimuskoulutus yhdistyvät Edupoli-nimen alle 1.1.2018. Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Menestystarinat Edupolista

Asiakastarinoita - innostavia esimerkkejä onnistumisista niin opiskelijoilta kuin yrityksiltä.

Edupolissa tapahtuu

Viimeisimmät kuulumiset Edupolista. Uutisia, tapahtumia ja blogikirjoituksia.