Videokilpailun voitti Milla Pohjolaisen video Parranajo - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Videokilpailun voitti Milla Pohjolaisen video Parranajo

19.06.2017

Edupolin videokilpailussa palkittiin Milla Pohjolaisen video Parranajo. Raati onnittelee Millaa hienosta toteutuksesta.

Kilpailun teemana oli kuvata, miltä ammatillinen koulutus näyttää. Millan video ilmentää hyvin tämän päivän ammatillista koulutusta. Videossa yhdistyvät erinomaisesti koulutuksen käytännönläheisyys ja mobiililaitteiden hyödyntäminen opetustilanteessa parturi-kampaamossa. Opetustilanteessa asiakkaan partaa ja hiuksia muotoillaan. Opiskelijoiden tehtävänä on kuvata oppimistilanne jokaisen kädestä löytyvällä puhelimella tai tabletilla.

Vanha aika yhdistyy nykyhetkeen

Edupolin videokilpailun voittaja Milla PohjolainenMilla Pohjolainen opiskelee Amistossa hiusalaa ensimmäistä vuotta. Idea videon vanhahtavasta tyylistä syntyi Millan kiinnostuksesta vanhaa kohtaan. Hän halusi videossa yhdistää vanhan ajan moderniin teknologiaan. Parturi-kampaajan opinnoissa ja työssä tekniikkaa hyödynnetään, vaikka ala onkin perinteikäs. 

Unelmana oma liike

Millalle ammatinvalinta on ollut selvää jo 5-vuotiaasta lähtien. Suurin piirtein saman ajan hän on tiennyt haluavansa perustaa oman liikkeen sitten isona. Määrätietoisesti Milla suunnistaa kohti unelmaansa: oman yrityksen perustamista. Tänä kesänä Milla työllistää itsensä tekemällä kampauksia ja hiusten leikkauksia kotikäynteinä. Viimeisenä opiskeluvuotenaan Milla aikoo vielä harjoitella yrittämistä NY-yrityksessä ennen liikkeenharjoittajaksi ryhtymistä. 

Katso video tästä >