Nuorten edupolilaisten taidonnäyte American Car Showhun - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Nuorten edupolilaisten taidonnäyte American Car Showhun

05.03.2018

FHRA ry ja American Car Show on pyytänyt ensimmäistä vuotta kone –ja tuotantotekniikkaa Edupolissa opiskelevaa Hiski Saloa tuomaan näyttelyyn rakenteilla olevan taidonnäytteensä. Hiski rakentaa moottoripyörien ja mopon osista minichopperia. Amerikan Car Show on amerikkalaisia autokaunottaria ja upeita moottoripyöriä esittelevä näyttely, jota on järjestetty Suomessa jo vuosikymmeniä. Nuorille rakentajille näyttelyssä halutaan tuoda mahdollisuus tulla näyttämään omia taitojaan kutsukilpailun muodossa.

Porvoolaisen Hiskin rakennusprojektissa on muun muassa itserakennettua osaa, vanhan 50 -luvun mopon tankki, vanhojen motocross- ja enduropyörien moottori ja osia. Tavoitteena on tehdä nuorekas, hieman rosoinen ammattitaidonnäyte minichopperin muodossa, joka luokitellaan customeihin.

Minichopper on rakenteilla Edupolin Perämiehentien toimipisteessä. Hiski rakentaa pyörää yhteistyössä opiskelutovereiden kanssa, koska aikataulu on tiukka. American Car Show on Messukeskuksessa 30.3.-1.4.2018. Projekti on aloitettu viime viikolla, joten rakentamiseen on aikaa vain kuukausi! Jännityksellä jäämme odottamaan lopputulosta.