Itä-Uudenmaan hoitotyön päivä - Edupoli
Nuoret - Aikuiset - Oppisopimus
suomi

Itä-Uudenmaan hoitotyön päivä 28.9.

26.09.2016

Vuosittain järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen Laurea-ammattikorkeakoulun Porvoon Campukselle Itä-Uudenmaan alueen erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon asiantuntijat sekä oppilaitosten opiskelijat ja opettajat. Tapahtumaan odotetaan 100 - 150 osallistujaa. 

Tapahtuman teemana on Ohjaus hoitotyössä - sote-uudistuksessakin korostuva potilaan/asiakkaan ohjaus. Tapahtuma toimii alueen toimijoille foorumina luoda vahvaa kumppanuusyhteistyötä sote-uudistukseen valmistautumiseksi. Ohjelmassa nostetaan esille onnistuneita käytäntöjä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyöstä. Tavoitteena on myös tiivistää työelämän ja oppilaitosten yhteistyötä osaavan henkilökunnan saamisen turvaamiseksi.

Opiskelijat tuovat hoitotyön päivään tuoretta tietoa erilaisten hankkeiden ja opinnäytetöiden esittelyillä. Samalla he pääsevät näkemään ja kokemaan alueellista yhteistyötä. Laurea-amk:n opiskelijat koordinoivat tapahtuman käytännön järjestelyjä yhdessä Itä-Uudenmaan hoitotyön verkoston kanssa. 

Paikalliset koulutusorganisaatiot tuovat tapahtumaan koulutuksen näkökulman asiakkaan ohjaukseen. Paneelikeskustelu haastaa eri toimialoja edustavat panelistit tarkastelemaan tulevaisuutta ja asiakkaan ohjausta sekä tulevaisuuden osaamista työelämässä. 

Tapahtuman järjestävät HUS Porvoon sairaala, Loviisan perusturva, Porvoon sosiaali- ja terveystoimi, Sipoon sosiaali- ja terveyspalvelut, Amisto, Edupoli, Point College ja Laurea.